Dank u wel

Dank u wel voor het aanvragen van onze vrijblijvende en gratis offerte. Gekwalificeerde Dakdekkers Nederland stuurt u binnen één werkdag een reactie.

Wanneer u een gratis dakinspectie heeft aangevraagd, nemen we contact met u op om deze in te plannen. Ook wanneer wij aanvullende vragen hebben zullen wij contact met u opnemen, zodat we de offerte duidelijk en op maat kunnen maken.

Is er sprake van een spoedgeval? Bel dan direct met 085-0605567.

Heeft u vragen? Kijk dan op onze contactpagina voor al onze contactgegevens.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Familie de Jong

Wij hebben ons platte dak laten vernieuwen, omdat wij een lekkage hadden. Na een scherpe offerte te hebben ontvangen zijn wij gelijk in zee gegaan met GEKW. Super Service!

Familie Rijnders

Wij gaan aankomende zomer zonnepanelen laten plaatsen. Hierom hebben wij om een gratis dakinspectie gevraagd. Hieruit was gebleken dat de dakbedekking erg verouderd was. Dit heeft mij in de toekomst een hoop geld bespaard omdat ik dan niet alle zonnen panelen er op en er af hoef te halen!...

Familie van Doorn

Wij hadden last van een daklekkage en dit heeft GEKW KEURIG weten te verhelpen! Na 1,5 uur na de aanvraag kregen wij al een telefoontje om de afspraak in te plannen. Wij kregen een hele scherpe offerte en zijn 2 dagen later akkoord gegaan.