Heeft u een goede dakreparatie nodig?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Dakgoot lekkage

Heeft u op dit moment een lekkage in uw dakgoot? Wij zijn altijd snel op locatie voor een gratis inspectie. U ontvangt terplaatse een offerte om een dakreparatie te laten uitvoeren.

Wat zeggen onze klanten?

“Wij hadden last van een daklekkage! Dakinspectie Nederland B.V. heeft ons keurig voorzien van een goede inspectie inclusief rapport en ze hebben de klus volledig netjes uitgevoerd! Al het vuil opgeruimd, en zoals beschreven 10 jaar water dicht garantie! Erg bedankt!”

4.9/5.0 Beoordeeld door ruim 1.200+ Tevreden klanten

Snel Op Locatie

Wij doen ons best om binnen enkele uurtjes bij u op locatie te zijn!

Gratis Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het uitvoeren van een gratis dakinspectie!

100% Waterdicht

Op elke offerte die wij maken krijgt u een 100% waterdichtheid garantie!

Tot 15 Jaar Garantie

Wij werken met duurzame producten waardoor wij lange garanties kunnen aanbieden

Dakgoot inspecteren

Wij komen geheel vrijblijvend langs om een gratis inspectie aan uw goot uit te voeren. Hierbij maken we foto’s van de situatie en brengen het probleem voor u in kaart

Een dakgoot reparatie met een lange garantie termijn en duurzame oplossingen.

Bent u op zoek naar een dakgoot reparatie met een goede garantie termijn en duurzame oplossingen? Dan heeft Dakinspectie Nederland B.V. de oplossing voor u!

Vraag direct om een gratis dakinspectie, zodat wij gratis bij u langs komen om foto’s en video’s te maken van uw dak. Hierbij ontvangt u direct een offerte om uw dak probleem op te lossen.

Direct een gratis inspectie aanvragen?

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte. Hiervoor hoeft u simpelweg alleen maar een aanvraag in te dienen, zodat wij een gratis afspraak met u kunnen inplannen.