Uw dak GRATIS laten inspecteren:

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

4.9/5.0 Beoordeeld door ruim 1.200+ Tevreden klanten

GRATIS Dakinspectie

Heeft u plannen met uw dak? Vraag dan om een GRATIS dakinspectie waarbij wij uw gehele dak in kaart brengen zodat u precies weet in welke staat uw dak verkeert.

Wat zeggen onze klanten?

“Wij hadden last van een daklekkage! Dakinspectie Nederland B.V. heeft ons keurig voorzien van een goede inspectie inclusief rapport en ze hebben de klus volledig netjes uitgevoerd! Al het vuil opgeruimd, en zoals beschreven 10 jaar water dicht garantie! Erg bedankt!”

Snel Op Locatie

Wij doen ons best om binnen enkele uurtjes bij u op locatie te zijn!

Gratis Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het uitvoeren van een gratis dakinspectie!

100% Waterdicht

Op elke offerte die wij maken krijgt u een 100% waterdichtheid garantie!

Tot 15 Jaar Garantie

Wij werken met duurzame producten waardoor wij lange garanties kunnen aanbieden

Gratis Dakinspectie laten uitvoeren

Heeft u momenteel last van een daklekkage? Of bent u van plan om bijvoorbeeld zonnenpanelen te laten plaatsen? Dan is het wellicht verstandig om eerst een gratis dakinspectie aan te vragen zodat u achteraf geen verborgen gebreken krijgt aan uw dak.

Een dakreparatie met een lange garantie termijn en duurzame oplossingen.

Bent u op zoek naar een dakreparatie met een goede garantie termijn en duurzame oplossingen? Dan heeft Dakinspectie Nederland B.V. de oplossing voor u!

Vraag direct om een gratis dakinspectie, zodat wij gratis bij u langs komen om foto’s en video’s te maken van uw dak. Hierbij ontvangt u direct een offerte om uw dak probleem op te lossen.

Direct een gratis dakinspectie aanvragen?

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte. Hiervoor hoeft u simpelweg alleen maar een aanvraag in te dienen, zodat wij een gratis afspraak met u kunnen inplannen.