Heeft u last van een daklekkage?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Daklekkage

Heeft u last van een daklekkage? Schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in om grotere schade te voorkomen! Dakinspectie Nederland B.V. rekent geen kosten voor het maken van een offerte inclusief dakinspectie.

Wat zeggen onze klanten?

“Wij hadden last van een daklekkage! Dakinspectie Nederland B.V. heeft ons keurig voorzien van een goede inspectie inclusief rapport en ze hebben de klus volledig netjes uitgevoerd! Al het vuil opgeruimd, en zoals beschreven 10 jaar water dicht garantie! Erg bedankt!”

4.9/5.0 Beoordeeld door ruim 1.200+ Tevreden klanten

Snel Op Locatie

Wij doen ons best om binnen enkele uurtjes bij u op locatie te zijn!

Gratis Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het uitvoeren van een gratis dakinspectie!

100% Waterdicht

Op elke offerte die wij maken krijgt u een 100% waterdichtheid garantie!

Tot 15 Jaar Garantie

Wij werken met duurzame producten waardoor wij lange garanties kunnen aanbieden

Daklekkage laten opsporen

Wanneer u last heeft van een daklekkage dan adviseren wij om direct actie te ondernemen om grotere schade aan uw dak te voorkomen. Denk hierbij aan het houtwerk onder de dakbedekking en uw binnenwerk zoals stuck, schilder of behang dat beschadigt raakt.

Een daklekkage snel laten repareren kan u een hoop kosten besparen!

Wanneer mensen te lang wachten met een daklekkage te laten repareren dan is de kans groter dat de schade aan het dak ook groter is. Vaak alles wat onder de dakbedekking zit is van hout.. Als het vocht onder de dankbedekking komt tast dit het hout aan waardoor er schimmel en houtrot kan komen. Als dit allemaal vervangen moet worden kan dit enorm in de kosten lopen.

Hierom adviseren wij dus ook om altijd direct actie te ondernemen. Wij bieden bovendien een dakinspectie compleet gratis aan!

Een gratis offerte aanvragen bij eeen daklekkage?

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte. Hiervoor hoeft u simpelweg alleen maar een aanvraag in te dienen, zodat wij een gratis afspraak met u kunnen inplannen.