ClickCease

DAKLEKKAGE

Heeft u last van een daklekkage? Schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in om grotere schade te voorkomen! Dakinspectie Nederland rekent geen kosten voor het maken van een offerte inclusief dakinspectie.

DAKLEKKAGE ? DAKINSPECTIE NEDERLAND IS BINNEN 2 UUR TER PLAATSE ALS UW DAK LEKT!

Uw dak zorgt dat u droog en comfortabel kunt wonen. Het beschermt u, uw huishouden en uw huis tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat het goed onderhouden is en dat schade tijdig wordt gerepareerd. Helaas gaat het soms mis en ontstaat er een daklekkage. In dat geval, geen nood! Wij zorgen dat we binnen 2 uur ter plaatse zijn om voor een oplossing te zorgen als uw dak lekt!

DIENSTEN WAARVOOR U BIJ ONS TERECHT KUNT:

Natuurlijk wilt u zorgen dat wanneer uw dak lekt, u dat zo snel mogelijk oplost. Maar hoe herkent u nu een daklekkage? Als u een van de volgende zaken waarneemt, kan dat erop wijzen dat uw dak lekt:

  • Er zitten vochtplekken op het plafond of in de muren.
  • Behang bladdert af, scheuren in of schade aan het stucwerk.
  • Er hangt een muffe lucht onder het plafond of dak, of er is sprake van schimmelvorming.
  • Het houtwerk bolt op of is vochtig.
  • Er druppelt water naar binnen.

Als u één van deze zaken waarneemt, twijfel dan niet en bel direct met onze spoedservice op 085-0605567.

MET ONZE SPOEDSERVICE ZIJN WE BIJ IEDERE DAKLEKKAGE BINNEN 2 UUR TER PLEKKE

Als u last heeft van een daklekkage, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Immers, als uw dak lekt kan dat veel schade aanrichten aan uw dak en aan uw huis en uw inboedel. Voorkom daarom grotere schade en bel direct met Dakinspectie Nederland, zodat we direct naar u toe kunnen komen.

Wij zijn dan (overal in Nederland) binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

WAT ZIJN DE KOSTEN OM EEN DAKLEKKAGE TE REPAREREN.

Wat de kosten zijn om een daklekkage op te lossen, hangt natuurlijk van vele factoren af. Daarom geven wij u altijd ter plekke een transparante offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u uw dak regelmatig door ons laten onderhouden? Dan kunt u erop rekenen dat u – afhankelijk van de oorzaak van de lekkage – garantie heeft of de verzekering de schade van en de kosten voor de daklekkage dekt.

Wat uw situatie ook is, u kunt altijd rekenen op onze 20 jaar ervaring en onze duidelijkheid, transparantie en deskundigheid. U krijgt dus topkwaliteit tegen een eerlijke, scherpe prijs en bent meestal zelfs helemaal niets kwijt om uw daklekkage op te laten lossen.

ONDERNEEM SNEL ACTIE BIJ EEN DAKLEKKAGE

Onderneem snel actie en schakel ons direct in bij een daklekkage. We zijn door heel Nederland binnen 2 uur ter plaatse, 24/7, en zorgen altijd voor een (nood)oplossing. Wacht niet en bel direct 085-0605567!

Ook bij een daklekkage kunt u bouwen op Dakinspectie Nederland!

Dakdekker nodig? Kies voor de uitstekende kwaliteit van Dakinspectie Nederland!

Call Now Button