ClickCease

DAKPANNEN

DAKPANNEN VERNIEUWEN OF LEGGEN ? U KUNT OP DAKINSPECTIE NEDERLAND REKENEN!

Op de meeste schuinen daken in Nederland liggen dakpannen, en dat heeft een aantal goede redenen. Dakpannen aanleggen gaat snel en eenvoudig, is relatief goedkoop en bovendien gaan ze heel lang mee. Dakpannen vernieuwen hoeft dan ook maar eens in de 50-70 jaar. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook goed waterdicht en bestand tegen bijna alle weersomstandigheden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en materialen.

Doordat op veel daken dakpannen te vinden zijn, is het een van onze specialiteiten om dakpannen te, repareren, aanleggen en vernieuwen. Hierdoor kunnen we deze klus snel, kundig en efficiënt uitvoeren, voor een zeer scherpe prijs. Al meer dan 20 jaar! En zijn uw dakpannen verouderd? Dan kunnen wij ze renoveren, en soms zelfs hergebruiken. Bovendien geven we op alle nieuwe pannendaken en gerenoveerde dakpannen tot wel 10 jaar garantie.

NIEUWE DAKPANNEN OP EEN NIEUW DAK ? KRIJG DE BESTE KWALITEIT VOOR EEN EERLIJKE PRIJS!

Heeft u een geheel nieuw pannendak nodig? Dan wilt u natuurlijk kunnen rekenen op kwaliteit. Gelukkig kunt u altijd rekenen op Dakinspectie Nederland. Wij leveren uitsluitend kwaliteit, voor een eerlijke prijs. Daarnaast zorgen we dat de nieuwe dakpannen passen bij uw dak, wensen en budget. U heeft de keuze uit de volgende soorten dakpannen:

  • Sneldekpannen. Ook wel betonpannen genoemd. Dit is een zware pan die zeer snel kan worden gelegd. Een sneldekpan is voordeliger in de aanschaf en gaat zo’n 50 jaar mee.
  • Aardewerk dakpannen. Dit type pan is duurzaam geproduceerd, zeer waterdicht, hittebestendig en in vele kleuren en vormen verkrijgbaar. De pan is iets duurder in de aanschaf, maar gaat veel langer mee. Tot wel 75 jaar!

Omdat er vele mogelijkheden zijn voor nieuwe dakpannen, geven we u duidelijk en transparant advies, waarna u van ons altijd een gratis en vrijblijvende offerte op maat ontvangt. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en dat is wel zo handig.

DAKPANNEN REPAREREN OF DAKPANNEN VERNIEUWEN ? VERTROUW OP ONS DESKUNDIG ADVIES

Als er schade aan uw dakpannen is, kunt u dat meestal snel en eenvoudig door ons laten repareren. Soms is het echter tijd om uw dakpannen te vernieuwen en het pannendak te renoveren. Gelukkig kunt u dat meestal ruim van tevoren inschatten en plannen. Om te weten hoe uw dak erbij ligt en hoe lang het nog mee kan, kunt u natuurlijk gebruik maken van onze gratis dakinspectie. Hierbij vertellen we u precies wat de staat van uw dak is en hoe lang het dak nog meegaat.

Als het toch tijd is om uw dakpannen te vernieuwen, dan bespreken we alle opties met u en maken we een transparante offerte op. Gratis en vrijblijvend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Daarna zorgen we dat uw pannendak er weer pico bello bij ligt en weer vele tientallen jaren mee kan. U kunt bovendien rekenen op uitstekende kwaliteit, en krijgt een garantiecertificaat en 10 jaar garantie op uw nieuwe dakpannen! Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

Dakdekker nodig? Kies voor de uitstekende kwaliteit van Dakinspectie Nederland!

Call Now Button