Dakreparatie nodig ? Wij zorgen dat we uw dak perfect repareren voor een eerlijke en scherpe prijs

Dakreparatie nodig? Uw dak is een essentieel onderdeel van uw huis, en wanneer u het door ons heeft laten aanleggen en onderhouden bovendien oersterk! Omdat uw dak essentieel is voor het wooncomfort, moet u er goed voor zorgen en bij schade zo snel mogelijk een dakreparatie laten uitvoeren. Zo zorgt u dat uw dak in goede conditie blijft en u er heerlijk onder kunt wonen.

Wat u kunt doen wanneer u vermoedt dat er een dakreparatie nodig is op uw dak

Als u vermoedt dat uw dak gerepareerd moet worden of dat er schade is, kunt u altijd op ons bouwen. U kunt ons inschakelen voor een gratis dakinspectie, waarmee we uw dak nakijken op schade. Daarna krijgt u van ons ter plekke een vrijblijvende offerte en kunnen we de schade vaak direct repareren.

Door onze ruime ervaring en onze deskundige vaklui kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit voor een eerlijke, scherpe prijs. Wij voeren uw reparatie snel en deskundig uit en zorgen dat uw dak weer jaren mee kan. Heeft u uw dak door ons laten aanleggen of vernieuwen? Dan valt het misschien zelfs onder onze 10 jaar garantie, of bent u verzekerd tegen schade. In dat geval zijn de kosten van een dakreparatie voor u nul!

Waarom u voor uw dakreparatie kiest voor Gekwalificeerde Dakdekkers Nederland

Wanneer u een dakreparatie nodig heeft, kiest u natuurlijk om uw dak door ons te laten repareren. U kunt met onze dakreparatie altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Een gratis dakinspectie om het probleem helder te krijgen.
  • Daarna een vrijblijvende offerte, ter plekke.
  • Een vakbekwaam team dat meer dan 20 jaar ervaring heeft, Corona-proof werkt en alles rondom uw dak verzorgt.
  • Wij bieden uitstekende kwaliteit voor een eerlijke, scherpe prijs.
  • U krijgt 10 jaar garantie met een garantie-certificaat.
  • We zijn 24/7 te bereikenen binnen 2 uur ter plekke in heel Nederland.

Welke dakreparatie u ook nodig heeft, wij bieden u de kwaliteit die u van een dakdekker mag verwachten, tegen een eerlijke en scherpe prijs. Weten of uw dak helemaal in orde is of dat u misschien toch een dakreparatie nodig heeft? Schakel ons dan in voor een gratis, vrijblijvende dakinspectie!

Acute schade en meteen een dakreparatie nodig ? Bel ons 24/7/365 voor onze spoedservice

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0605567. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Wat zeggen onze klanten over ons?

Familie de Jong

Wij hebben ons platte dak laten vernieuwen, omdat wij een lekkage hadden. Na een scherpe offerte te hebben ontvangen zijn wij gelijk in zee gegaan met GEKW. Super Service!

Familie Rijnders

Wij gaan aankomende zomer zonnepanelen laten plaatsen. Hierom hebben wij om een gratis dakinspectie gevraagd. Hieruit was gebleken dat de dakbedekking erg verouderd was. Dit heeft mij in de toekomst een hoop geld bespaard omdat ik dan niet alle zonnen panelen er op en er af hoef te halen!...

Familie van Doorn

Wij hadden last van een daklekkage en dit heeft GEKW KEURIG weten te verhelpen! Na 1,5 uur na de aanvraag kregen wij al een telefoontje om de afspraak in te plannen. Wij kregen een hele scherpe offerte en zijn 2 dagen later akkoord gegaan.