ClickCease

PLATTE DAKEN

NIEUW PLAT DAK NODIG OF DE DAKBEDEKKING VERNIEUWEN ? OOK DAN KUNT U OP ONS REKENEN

Veel huizen in Nederland hebben naast een schuin dak ook een plat dak, dat meestal bedekt is met Bitumen, maar soms ook met EPDM of PVC. Een plat dak is vaak het meest geschikte dak voor aanbouwen, maar ook voor op- en uitbouwen. Omdat een plat dak kwetsbaarder is dan een pannendak, is het zaak om uw plat dak met uitstekende kwaliteit aan te laten leggen. Wilt u een nieuw plat dak aanleggen of de dakbedekking vernieuwen op het plat dak? Kies dan voor de uitstekende kwaliteit van Dakinspectie Nederland.

NIEUW PLAT DAK AANLEGGEN

Omdat u een stevig plat dak wilt hebben dat vele jaren mee kan, is het verstandig om te kiezen voor kwaliteit. Laat daarom uw nieuw plat dak aanleggen door ons. U kunt dan rekenen op uitstekende kwaliteit, een plat dak dat past bij uw eisen, wensen en budget en een Garantie-certificaat, waarmee u 10 jaar garantie krijgt en goed verzekerd bent.

Of er nu alleen dakbedekking moet worden gelegd of het plat dak vanaf de dakconstructie moet worden opgebouwd, op onze kwaliteit voor een eerlijke en scherpe prijs kunt u rekenen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in EPDM en Bitumen daken, maar u kunt natuurlijk ook voor andere materialen bij ons terecht. Dus, wilt u een nieuw plat dak aanleggen? Vraag dan hier nu gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

DAKBEDEKKING VERNIEUWEN OP HET PLAT DAK

Doordat het plat dak kwetsbaarder is dan een schuin dak, is het na een aantal jaren nodig om de dakbedekking te vernieuwen op het plat dak. Uiteraard kan uw plat dak met goed onderhoud een flinke tijd mee, zo’n 20 tot 40 jaar, maar op een bepaald moment is het op. Door de dakbedekking te vernieuwen of het plat dak te renoveren, zorgt u dat uw dak weer stevig en waterdicht is en weer vele jaren mee kan.

Wanneer uw plat dak bedekt is met Bitumen kunnen we het vaak renoveren door een nieuwe laag bitumen over de oude bitumen te leggen. Dit bespaart u een hoop geld doordat het minder werk is en er minder materiaal nodig is. Bij andere soorten dakbedekking is het nodig om de dakbedekking in zijn geheel te vernieuwen, maar ook dan kunt u rekenen op onze eerlijke en scherpe prijs voor onze uitstekende kwaliteit!

SCHADE AAN HET PLAT DAK REPAREREN

Vermoed u dat u schade heeft aan het plat dak? Voorkom lekkages en grotere schade en kom direct in actie. U kunt ons, indien nodig zelfs met spoed (085-0605567), inschakelen voor een gratis dakinspectie waarmee we schade opsporen en daarna een offerte uitbrengen voor de reparatie. Soms zelfs al meteen en ter plekke!

Zorg goed voor uw plat dak, en kies voor kwaliteit bij aanleg, reparatie, renovatie of vernieuwing van uw plat dak! Of dat nu met Bitumen, pvc of EPDM is. Vraag hier onze vrijblijvende offerte of gratis dakinspectie aan.

Dakdekker nodig? Kies voor de uitstekende kwaliteit van Dakinspectie Nederland!

Call Now Button